Festlige konfettirør

Showgear leverer konfettirør til alle slags begivenheder. Vi har konfettirør i mange forskellige varianter. Kombineret med de øvrige festartikler fra Showgear, udgør konfettirøret et sjovt, farverigt og festligt indslag til enhver lejlighed.

Som indhold til dit konfettirør tilbyder vi både papirkonfetti, UV-konfetti, metalkonfetti og sågar bio-papir konfetti i vores webshop. Konfettien kommer i flere forskellige farver og former, alt efter hvad der passer bedst til lige netop din begivenhed.

Showgear giver dig Danmarks største udvalg af konfettirør til privat og professionel brug. Vi har både el-konfettirør og håndholdte konfettirør iblandt vores produkter.

Konfettirør – el eller håndholdt

Konfettirørene fra Showgear er at finde i forskellige udgaver. El-konfettirørene affyres automatisk via en base, mens de håndholdte konfettirør naturligvis skal skydes af manuelt. Du kan bestille lige nøjagtig det konfettirør, der falder i din smag.

Konfettirørene i vores sortiment kommer i flere størrelser og med varierende indhold. Du kan også selv være med til at vælge sammensætningen af konfetti til dit rør.  

Gå på opdagelse blandt vores specielle bomberør, hvor du finder både el-konfettirør og håndholdte konfettirør uden fyld, så du selv kan foretage påfyldningen og dermed bestemme indholdet af kanonen.

Attraktive priser på konfettirør

Konfettirørene i vores webshop er af høj kvalitet, og du har tilmed mulighed for at erhverve dig dem til billige penge. Priserne spænder fra 49 til 109 kroner.
Find konfettirøret til din fest i vores store udvalg af festartikler, så har du i hvert fald gjort dit til, at festlighederne får et ekstra pift.