Biofetti

Økovenlig konfetti, ja du læste rigtigt. Læs mere om vores biofetti her.

Biofetti er 100 % vandopløseligt konfetti som vaskes væk uden spor.
Skal du til udendørs fest eller afholder du en festival eller koncert, så brug biofetti og spar tid på oprydningen!

Biofetti - bio konfetti
Billede venligst udlånt af Femenia/Aller Media, der gik meget op i at konfetti skulle være bio nedbrydeligt og godt for miljøet.

Biofetti

Ved festivaler og begivenheder, der stræber efter at blive stadig mere miljøvenlige, har vi hos Showgear ApS reageret på vores kundernes efterspørgsel, og nu har vi et udvidet udvalg af vores populære vandopløselige og bionedbrydelige konfetti, nemlig Biofetti.

Biofetti er lavet af ultra tyndt rispapir. Ikke kun hænger det længere i luften end nogen anden konfetti, men når det lander på jorden, begynder det at opløse ved kontakt med vand og vil være helt væk på ingen tid. Biofetti er dog ikke brandhæmmende som vores almindelige papirkonfetti. Når vi siger, at det ikke er brandhæmmende, betyder det, at man ikke må bruge dette i nærheden af høj varme eller åben ild. Det kan for eksempel være flammemaskiner på en eventuel scene. Det betyder også, at vores biofetti er et udendørs produkt.

Biofetti er den perfekte løsning til at opfylde kravene fra et stigende antal festival-steder til ” leave-no-trace”

Hvordan bruges biofetti?

Hos os har du mulighed for at skyde denne biofetti afsted med et stort udvalgt af vores maskiner. Der kan blandt andet bruges vores meget populære stadium kanon til større arrangementer. Man kan også købe vores tomme håndholdte- eller el-konfettirør, som kan affyres via hånd eller en base, samt selv mixe de farver man ønsker.

På den måde kan du opnå de farvekombinationer som passer netop til dit arrangement.

Hos Showgear ApS har vi stor erfaring med brugen af Biofetti til et stort udvalg af udendørs arrangementer, blandt andet til festivaller, løb, koncerter og meget mere.

5 Farver.

Vi tilbyder nu vores Biofetti i 5 forskellige farver – hvid, rød, blå, grøn samt gul.
Disse kan blandes sammen i en hvilken som helst kombination eller alle fem kombineret i en.
De findes på vores hjemmeside og kommer i 1 Kg. poser.

Hvad betyder biofetti for dig?

Dette giver dig muligheden for et produkt, hvor det er vigtigt at der på kort tid er pænt og rent igen, samt du er med til at passe på miljøet. Vores Biofetti kan for eksempel bruges ved mange kirker, da man ikke må bruge ris mere, da det er skidt for fugle. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan gøre med dette super produkt. 

Hvad du skal være opmærksom på.

ADVARSEL: Biofetti er IKKE flammesikker eller farvefast og udelukkende til udendørs brug. Undgå cement underlag og glatte overflader, da produktet bliver glat, når det opløses. Enhver misfarvning rengøres med mild sæbe og vand. Til områder hvor der ikke må komme farve ud skal man bruge hvid Biofetti.

kr. 29.999,00 inkl. moms

Leveringstid 3-8 dage

kr. 69,00 inkl. moms

Leveringstid 3-8 dage

kr. 79,00 inkl. moms

Leveringstid 1-3 dage